Oct 5, 2012

Brownies & Apam


Assalamualaikum semua…hari jumaat datang lagi. Cepat je kan masa berlalu. Hari ni 5/10/2012 ikut kalender omputeh tapi klo kalender islam da masuk 19 Zulkaedah.tinggal beberapa hari lagi kita akan melangkah masa ke bulan Zulhijah (bulan haji) tapi sedih sebab tahun ni sitti x balik kampong huhuhuhu…

Pagi yang tenang & sejuk je kan..dalam 2 hari ni sitti BZ sesangat dengan kerja yang menimbun..biasala kan da namanya kerja..kali ni nak ceta sal brownie & apam lagi..hope korang x boring sebab sitti asyik cakap sal brownies & apam ni..

Brownies


Apam Ladybird & Polkadot


Khamis (semalam) sitti hantar temphan Yatt & Gina Pink (kawan FB). Yatt tempah brownie & 100 biji apam (50 polkadot & 50 ladybird). Apa yang sitti tahu yatt ni kerja kat bank CIMB.tu je sitti bole cakap yer..lebih² kena tanya empunya badan.takut nanti klo bgtau lebih² ada benda yang berlaku…sitti gak yang susakan. Apa yang sitti tahu kat bank tempat kerja yatt tu ada event.tu bab dia tempah apam dengan sitti.brownies lak yatt cakap tok makan sendiri..lagi pun yatt ni peminat CHESSE..orangnya pun comel & cute..


Yatt requested nak warna pink,baby blue,orange & merah tok apam. Filling lak nak coklat,strawberry,blueberry & mango. Pilihan warna yang ceria & menarik perhatian.sitti pun suka tgk semua apam tu..comel & cute. Nasibla berkenan kat hati yatt..TQ so much yatt.

Polkadot



Ladybird


Sampai jer kat opis terus bg brownies with filling strawberry Gina. Member tu terus g ambik pisau nak makan brownies tu.siap bg sitti makan lagi.sebenarnya sitti pun tak tau macamana rasa chesse bersama strawberry..rupanya sedap sangat hahahahaha (sendiri buat pun x pernah rasa) lawak jer sitti rasa.mana taknya buat jer tahu tapi merasa pun x huhuhhu…

Strawberry filling


* warna coklat tu sebenarnya chesse yer..

Siap corak


Sal corak lak sitti tak tahu nk bt macamana.so sitti main letak jer..tapi Alhamdulillah dorang suka.tapi pas ni sitti nak try corak lain lak.hope sitti dapat buat la..apa yang penting ‘USAHA’. TQ sesangat..




Alhamdulillah sesangat..ni komen yatt..


TQ so so so so much syukur alhamdulillah





Ingin melihat Lebih banyak lagi gambar?Bole ke FB Sitti untuk melihat pelbagai jenis produk yang di jual


Hubungi sitti 019-801 1149

8 comments:

  1. Mak aih, ladybird pun leh jadi apam ye, mesti susah nak lukis, ahaks

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..sekarang ni da macam² mat jo..susa x susa gak la..nak belajar ker?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde bakat bab2 cmni, ahaks

      Delete
    2. Hahahahaha...x pe usaha tangga kejayaan

      Delete
  3. Salam kenal dr kak Nurul.
    Rajinnya sitti buat semua nie,cantik mesti sedap tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam kak nurul..sitti x tau nak buat apa..tu yang buat tu..tq akak..insyahALLAH sedap..

      Delete
  4. salam kenal juga dari kak izan mama pada mia..ehe..cantiknyer apam warna warni..tergoda lak tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam kak izan..dengan warna pun kompom tgoda kan akak..hahahaha...sitti pun baru gak belajar...tq akak

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...